Matinum

Taking Charge of Your Health

3 thoughts on “BBC – Homeopathy Update (HunSUB – magyar felirattal)

  1. A homeopátiával a lelkiségünk gyógyul…
    A tudomány nagyon lemaradt, mert csak a testtel foglalkozva a kémiai gyógyszerekkel elnyomja, elfojtja a szimptómákat, amelyek figyelmeztetnek 1-1 élethelyzet degormációjára.
    A lelki beállítottság, ill. különböző élethelyzetekben előforduló kapcsolatrendszeri konfliktusok betegítenek meg bennünket. A helytelen gondolat- és érzésvilág megbetegít, hiszen így hiányzik a megfelelő sejtek közötti kommunikáció és ez éppen a hasonló frekvencián rezonáló homepátiás információval állítható helyre.
    Az EGÉSZ-ség szó a holisztikus gyógyítás egyszerű magyarázata: a test-lélek-szellem szimbiózisától függ az igazi, boldog életvitel, hiszen a sejtek tökéletes egymással történő kommunikációja, működése biztosítja ezt az érzést. A lelki fejlődéssel járó jó gondolatoknak, nem lenéző, hanem dicsérő szavaknak és pozitívszeretetteljes, segítőkész cselekedeteknek a lehető legfontosabbaknak kellene lenniük az emberek életében.De sajnos ez általában éppen fordítva van és majdnem mindenkinél az EGO dominál, s ezáltal "érzelmileg fogyatékossá" vált jóformán az egész világ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *