Matinum

Taking Charge of Your Health

7 thoughts on “Robert Morse, ND Marele Sistem Limfatic Partea 1 – subtitrat romana

  1. Intre 0:30 si 0:45 vorbeste despre o teorie medicala, pe care o gaseste foarte rea. Eu nu am reusit sa inteleg sau sa deduc despre ce teorie este vorba. Daca cineva stie, simtiti-va liberi sa ma anuntati si sa imbunatatim traducerea !

  2. Lasati-mi adresa dumneavoastra de mail pentru a va trimite o carte scrisa de Robert Morse sau cautati-o pe internet "" Sa traim sanatos fara toxine "" si cu siguranta o sa va lamuriti. De asemenea , intrati pe www.centrulnatura.ro al doamnei doctor Sorina Soescu din Constanta. Va multumim foarte mult pentru traducere.

  3. atunci veniti cu alte traduceri si va rog sa ne anuntati…suntem multi doritori, daca dumneavoastra puteti face acest efort…oricum va multumim. adresa mea de mail este [email protected] mai traduceti ceva sa-mi trimiteti, va rog mult. cu respect

  4. In dreapta jos a videoclipului, langa 'butonul' pt marirea videoclipului este o chestie patrata cu gauri. Apasati pe ea si apare subtitrarea.

  5. Multumim pentru subtitrare!! O supriza tare placuta sa descopar ca cineva a tradus! Ii urmaresc canalul de mult timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *